Artist Image


Functions


Data Complete
100%

Releases view

Stickup (2019)

Balance (2019)

Embrace (2015)

Intense (2013)

Mirage (2010)

Imagine (2008)

Shivers (2005)

76 (2003)


Members
1 Male

Origin
Leiden, Netherlands

Genre
Trance

Style
Electronic

Mood
Excitable

Born

1976

Active
1996 to Present...

Cutout


Current Record Label
Most Loved Tracks
5 x Armin van Buuren - Burned With Desire
5 x Armin van Buuren - Shivers
5 x Armin van Buuren - This Is What It Feels Like
5 x Armin van Buuren - In and Out of Love
4 x Armin van Buuren - Another You


Music Video Links (YouTube)

Fine Without You

Going Wrong

Not Giving Up on Love

Another You

This World Is Watching Me

Ping Pong

Unforgivable

Shivers

Feels So GoodArtist Biography
Available in:
Armin van Buuren (født 25. desember 1976 i Leiden i Nederland) er en nederlandsk trance-DJ og musikkprodusent. Han ble i 2007, 2008, 2009 og 2010 valgt til verdens beste DJ i britiske DJ Magazines årlige kåring. Ingen andre har noen gang vunnet prisen fire år på rad.[1][2] Armin vokste opp med musikalske foreldre og ble tidlig inspirert og fascinert av musikk. I tillegg til sin kjærlighet for musikk fattet han senere interesse for teknologi og datamaskiner. Da han var 14 år kjøpte han sin første sampler, tok sin fars synth og begynte å lage musikk.

Da han syklet til skolen hørte han ofte på musikk av Jean Michel Jarre og Ben Liebrand. Han hadde stor respekt for Ben Liebrand og sendte han en demo som ble mottatt med stor entusiasme. Liebrand lærte van Buuren en stor del om mixing og produksjon av musikk det følgende året.

Van Buuren fikk stor interesse i mixing og begynte å jobbe som DJ på en lokal klubb som het Nexus. Da han sluttet på videregående skole i 1995 begynte han å studere juss på universitetet. Han flyttet sitt studioutstyr fra soverommet til et ekte studio. Noen av de første låtene han produserte i sin nye studio var hits som «Touch Me» og «Communication». Han likte ikke å være bundet til en spesiell stil musikk så de neste låtene hadde en variert stil. Han beskriver sin musikk som oppløftende, melodirik og energisk.

Han har i nyere tid fullført utdannelsen og er pr dags dato en fullverdig advokat i Nederland. Den 17. september 2009 giftet han seg med Erika van Thiel etter et forhold på over 10 år.[3]


Wide Thumb


Clearart


FanartBanner


User Comments

zag says: 9 years ago
King of progressive trance!


Status
Unlocked
Last Edit by manfeed
19th Feb 2021

Socials


Streaming


External Links