Artist Name
Balming Tiger

heart icon off (0 users)
Logo
transparent

Artist Image
artist thumb

Functions

transparent
Data Complete
percent bar 30%

Album Releases refreshview


Members
members icon 11 Mixed

Origin
flag Seoul

Genre
genre icon K-Pop

Style
---

Mood
---

Active
calendar icon 0 to Present...

Cutout
transparent
heart icon Most Loved Tracks
No loved tracks found...

youtube icon Music Video Links
No Music Videos Found...



Artist Biography
Available in: gb icon flag icon
Balming Tiger er mer enn bare et band; det er en revolusjon i den koreanske musikkscenen. Grunnlagt i 2018 av San Yawn, en erfaren artistmanager basert i Seoul, utfordrer kollektivet grensene for hva som regnes som tradisjonell K-Pop, og gir det en ny, forfriskende og eklektisk vri. Balming Tiger er stolte av å være det første og eneste “alternative K-Pop” -bandet, de fullstendig gjenoppfinner sjangeren og åpner nye veier for koreansk populærmusikk.

Kollektivet er like mangfoldig som musikken sin, og omfatter ikke bare artister, men også visuelle kunstnere, forfattere og regissører. Teamet består av et dusin eller så talentfulle individer, inkludert Mudd the Student, Omega Sapien og bj wnjn, blant andre. De fungerer som et mini-samfunn, og representerer en pulserende subkultur innen Koreas ungdom.

Musikken til Balming Tiger er preget av eksperimentelle vibber og kraftfulle tekster som feirer “asiatisk sexiness” og “asiatisk kul.” Singelen deres “SEXY NUKIM”, som oversettes til “sexy følelse”, eksploderte i popularitet, og samlet over 11 millioner visninger på YouTube siden utgivelsen i september. Denne sporet, sammen med deres 2021-hit “JUST FUN!”, mottok støtte fra RM, lederen av det populære K-Pop-bandet BTS.

Utover å være et kollektiv av musikere, er Balming Tiger en plattform for selvuttrykk. De utfordrer det tradisjonelt polerte og sterkt produserte bildet som koreanske artister ofte forventes å innkapsle. Gjennom musikken og deres særegne visuelle estetikk, har Balming Tiger som mål å bringe en unik representasjon av koreansk ungdom til verden, med håp om å utvide innflytelsen til større Asia.
wiki icon

Wide Thumb
transparent

Clearart
transparent

Fanart
transparent icon
transparent icontransparent icon

Banner
transparent icon

User Comments

transparent iconNo comments yet..


Status
unlocked icon Unlocked
Last Edit by Petter
23rd Jul 2023

Socials


Streaming


External Links
fanart.tv icon musicbrainz icon last.fm icon amazon icon