Artist Name
Nicole Scherzinger
(0 users)

Data Complete
100%

Members
1 Female

Origin
Honolulu, Hawaii, USA

Genre
Pop

Style
Rock/Pop

Mood
Good Natured

Born

1978

Active
2007 to Present...


Most Loved Tracks


Music Video Links


Upcoming Live Shows
No upcoming Live Shows

Artist Biography
Available in:
Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger (født 29. juni 1978), også kjent som Nicole Kea, er en amerikansk sangerinne, danser og sangskriver, mest kjent som forsanger for The Pussycat Dolls.

Scherzinger ble født på Hawaii med en hawaiisk/russisk mor og en filippinsk far, men er oppvokst i Louisville, Kentucky med sin stefar Gary, mor Rosemary, samt søsteren Ke'ala.

I 2001 deltok hun i jentegruppen Eden's Crush i den første sesong av Popstars på amerikansk tv. Gruppen fikk en hit samme år med singlen Get Over Yourself, som nådde topp 5 på de amerikanske salgshitlister. Gruppen ble senere oppløst etter en rekke problemer hos plateselskapet.

Senere hadde hun en rekke soloopptredender under kunstnernavnet "Nicole Kea". I den forbindelse deltok hun på soundtracket til filmen 50 First Dates (2003).

I juni måned samme år ble hun med i burleskgruppen Pussycat Dolls, som skulle relanseres som en popgruppe. Nicole ble tildelt tittelen som frontfigur, og gruppen hadde stor suksess med deres debut album PCD Med denne gruppa fikk hun selv og de andre deltakerne stor suksess både hjemme i USA og i utlandet – heriblant Europa.

Hennes første soloalbum, Her Name Is Nicole, var ment å komme ut i 2007, men har nå blitt utsatt til våren 2009. Det ble sluppet ut to offisielle singler "Whatever U Like" og "Baby Love."

I 2012 er hun aktuell i filmen Men in Black 3.


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by manfeed: 21/Jan/19

External Links