Artist Name
Yasmin
(0 users)

Logo


Friend or Foe (2011)
= Artwork needed


Data Complete
30%

Members
1

Genre
Indie

Mood
---

Style
Rock/Pop

Origin
Maassluis, The Netherlands

Born

1991

Active
---Present...

Most Loved Tracks
No loved tracks found...

Music Video Links
No Music Videos Found...

Upcoming Live Shows
| No upcoming Live Shows |

Artist Biography

"Op jonge leeftijd was Yasmin al bezig met muziek, het is echt haar passie. Toen ze 6 jaar was, begon ze met gitaarlessen en sindsdien heeft ze in verschillende bandjes gespeeld. Eerst alleen gitaar en later is ze ook gaan zingen. In 2009 tekende Yasmin met trots haar eerste platencontract."

"Voor het grootste gedeelte schrijft Yasmin haar nummers zelf, zodat ze haar eigen stempel erop kan drukken. Op het podium kan ze dan echt haar gevoel in een nummer leggen. In 2010 kwam de eerste single van Yasmin, 'Why don't you go' uit en in april 2011 lag haar eerste album 'Friend or Foe' in de winkels."


In 2011 en de eerste helft van 2012 heeft Yasmin veel optredens gedaan op onder andere The Rock Experience, waar ze tussen Kane en Ilse de Lange stond. Bospop, het voorprogramma van Kane en Parkfeest Oosterhout waren andere vette optredens.
In de tweede helft van 2012 en het begin van 2013 ligt de focus van Yasmin vooral op het schrijven en opnemen van nieuwe nummers. Hiervoor is ze met een aantal schrijvers en producers om de tafel gaan zitten. In 2013 brengt Yasmin een nieuw album uit en gaat ze met haar band weer lekker knallen op verschillende podia.


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by swancrawford: 04/Apr/13

External Links