Artist Name
Kesha
(2 users)

Data Complete
100%

Members
1 Female

Origin
Los Angeles, California, USA

Genre
Pop

Style
Rock/Pop

Mood
Party

Born

1987

Active
2005 to Present...

Record Label

RCAAlternate Name
Ke$ha


Most Loved Tracks


Music Video Links


Upcoming Live Shows


Artist Biography
Available in:
Kesha Rose Sebert (født 1. mars 1987)[1], bedre kjent som Ke$ha, er en amerikansk musiker som fikk sitt gjennombrudd i 2009 etter å ha deltatt på refrenget til Flo Ridas single "Right Round", som gikk til topps på hitlistene i flere land.
Kesha slapp debutsingelen "Tik Tok" i august samme år; denne singelen gikk til topps i ti land, inkludert USA og Norge. Debutalbumet Animal ble utgitt 5. januar 2010, og inntok umiddelbart førsteplassen på amerikanske albumliste, Billboard 200. Sommeren 2010 deltok Kesha som oppvarmingsartist for Rihanna på hennes turné "Last Girl On Earth Tour". Kesha ble født og hadde sin tidlige oppvekst i Nashville, Tennessee. Hun har aldri hatt noen farsfigur, ettersom at ingen vet hvem faren hennes er (inkludert henne selv, moren og resten av hennes familie). Da Kesha var yngre prøvde hun å finne faren sin, men mislyktes, senere har hun innsett at hun faktisk ikke vil finne faren sin lenger. Kesha har hele livet drevet med musikk siden hennes mor også var musiker, da hun var 13 år deltok hun og to av hennes venner på en talentkonkuranse der de framførte Karma Police.
I 2001 var hun med på en band camp i Tennessee ved Franklin high school. Da unge Sebert var 17 år sluttet hun på skolen og flyttet til Los Angeles for å satse på musikk.[2]


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by jackyboo: 06/Mar/20

External Links