Artist Name
Eminem
(7 users)

Data Complete
100%

Members
1 Male

Origin
Detroit, Michigan, USA

Genre
Hip-Hop

Style
Urban/R&B

Mood
Angry

Born

1972

Active
1996 to Present...

Record Label

Aftermath MusicAlternate Name
Marshall Bruce Mathers III


Most Loved Tracks


Music Video Links


Upcoming Live Shows


Artist Biography
Available in:
Marshall Bruce Mathers III (født 17. oktober 1972 i Saint Joseph i Missouri), bedre kjent under artistnavnet Eminem og tidligere kjent under navnet Slim Shady, en av nåtidens mest kontroversielle og populære rappere, og har vunnet både Grammy- og Oscarpriser.

Artisten har fått mye oppmerksomhet på grunn av tekstene sine, og kanskje også fordi han er en av få suksessfulle og kritikerroste hvite rappere. Kritikere beskriver tekstene hans som homofobiske, kjønnsdiskriminerende og overdrevent voldelige. Men selv om tekstene kan tegne et bilde av Eminem som en fordomsfull og voldelig mann, har han gjort flere ting som kan tyde på det motsatte. Han har bl.a. opptrådt sammen med, og omfavnet, den homofile artisten Elton John, gitt støtte til tsunamiofrene og satt søkelys på AIDS-smitte. Han har også produsert sko med Nike hvor alle pengene gikk til fattige barn. I «Mosh» snakker han ut mot krig, og i «Toy Soldiers» tar han avstand fra voldskulturen i rapmiljøet. Eminem har også gitt penger til fattige barn f.eks tsunamiofrene og mange flere.

Marshall Mathers III var gift med Kimberly Mathers i vel et år fra 1999 til 2000, før de 14. januar 2006 giftet seg på ny. Lykken ble da også kortvarig. Allerede i april samme år gikk de fra hverandre igjen. Samme måned ble også Mathers' beste venn og forlover, Proof (medlem av D12), skutt og drept.


Wide Thumb


Clearart


FanartBanner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by laurent94jbl1
03rd Oct 2021

External Links