Artist Name
Cheryl Cole
web link web link web link web link web link web link
heart icon off (0 users)
artist logo

Artist Image
artist thumb

Functions

transparent
Data Complete
percent bar 100%

Members
members icon 1 Female

Origin
flag Newcastle, England

Genre
genre icon Pop

Style
style icon Rock/Pop

Mood
mood icon In Love

Born

born icon 1983

Active
calendar icon 2009 to Present...

Cutout
transparent

Alternate Name
Cheryl

heart icon Most Loved Tracks
5 users heart off Cheryl Cole - Fight for This Love
5 users heart off Cheryl Cole - Parachute
5 users heart off Cheryl Cole - 3 Words
4 users heart off Cheryl Cole - Rain on Me
4 users heart off Cheryl Cole - Stand Up


youtube icon Music Video Links
youtube thumb
Ghetto Baby
youtube thumb
Fight for This Love
youtube thumb
Love Made Me Do It
youtube thumb
3 Words
youtube thumb
I Don't Care
youtube thumb
Under the Sun
youtube thumb
Call My Name
youtube thumb
Promise This
youtube thumb
Heartbreaker



Artist Biography
Available in: gb icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon flag icon
Cheryl Ann Cole (pikenavn Tweedy, født 30. juni 1983 i Newcastle upon Tyne) er en britisk sanger og medlem av jentegruppa Girls Aloud. Som medlem av gruppa og som soloartist har Cheryl hatt 21 Topp 10-singler i Storbritannia. I 2008 var Cole en av dommerne i den britiske versjonen av X Factor. Hun var gift med Ashley Cole, som spiller fotball på Chelsea og England. I 2009 og 2010 vant hun en avstemning om verdens mest sexy kvinne av manne-magasinet FHM, og de britiske leserne av Glamour Magazine stemte henne frem som årets kvinne 2010.Cheryl er datter av Joan Callaghan og Gary Tweedy, i Newcastle. Foreldrene til Cheryl skilte seg da hun var 11 år. Da Cheryl var ung, vant hun mange talentkonkurranser og skjønnhetskonkurranser. Som 9-åring ble hun med i The Royal Ballet School i London, og hun var bestemt på å bli ballerina. Etter en stund forsto hun at hun ikke ville bli det. Hun ville heller jobbe med musikk. I løpet av mange år med trøbbel på skolen, droppet hun ut av skolen i en alder av 16 år. Hun jobbet som en servitør inntil gjennombruddet.Da Cheryl var 19 år ble hun med på en audition til TV-programmet Popstars: The Rivals. Cheryl gikk videre, og var nå med i konkurransen om å bli med i den nye jentegruppa Girls Aloud. Etter mange opptredener, var hun den første som ble utnevnt til å være med i gruppa. Gruppas debutalbum, Sound of The Underground, ble en stor suksess i Storbritannia og ellers i Europa. Girls Aloud har sluppet ut mange hitsingler gjennom tidene, bla. «I'll Stand By You», «Jump» og «Sexy... No, No, No». I 2009 bestemte gruppa, som består av Nicola, Sarah, Nadine og Kimberly å ta seg en pause for å fokusere på seg selv og sin egen karriere.I januar, 2003 ble Cole anmeldt for å ha kalt en rengjører på en britisk nattklubb, tidligere kalt The Drink, for en jigaboo som er et britisk skjellsord brukt om en svart person. Hun gjorde dette, grunnet at rengjøreren sa at Cheryl ikke kunne ta lollipop fra toalettet. Cheryl måtte gå til retten senere dette året, og hun ble dømt til 120 timer med samfunnstjeneste, og 500£ til rengjøreren,og 2000£ til andre skader.

I juni 2006 giftet Cheryl seg med fotballspilleren Ashley Cole etter at de hadde vært sammen i rundt to år. De holdt bryllupet i utkanten av London, og det ble kåret til årets bryllup av media. I 2008 ble det kjent at Ashley hadde vært utro med en kvinne, og det ble spekulert om paret skulle skilles. Senere dette året postet Cheryl et bilde av seg selv og gifteringen på Twitter, hvor det sto «3 words: Diamonds Are Forever».[3] Deretter ble det kjent at de ikke skulle skilles.

I januar 2010 stod tolv kvinner frem og sa at de hadde ligget med Ashley. I februar ble Cheryl og Ashley offisielt separert. Den 26. mai 2010 søkte Cheryl Cole skilsmisse og i august ble de skilt. I juli det samme året fikk Cheryl den farlige sykdommen malaria, og legen sa at hun var på risken til å dø. Etter en måneds tid ble hun frisk igjen og hun fortsatte arbeidet med sitt andre soloalbum. Media har meldt at hun har et forhold til den amerikanske danseren Derek Hough, som er med i musikkvideoen «Parachute», men ingen av de antatt involverte har sagt noe om saken.
wiki icon

Wide Thumb
wide thumb


Clearart
artist clearart


Fanart

fanart thumb

Banner
artist banner


User Comments

transparent iconNo comments yet..


Status
unlocked icon Unlocked
Last Edit by manfeed
19th Jun 2018

Socials
social icon transparent iconsocial icon transparent iconsocial icon transparent icon

Streaming
website icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconwebsite icon unlocked icon

External Links
fanart.tv icon musicbrainz icon last.fm icon website icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconwebsite icon unlocked iconamazon icon