Artist Name
Florence + the Machine
(4 users)

Data Complete
90%

Members
7 Mixed

Genre
Indie

Mood
Sad

Style
Rock/Pop

Origin
London, England

Active
2007 to Present...

Record Label

Moshi MoshiAlternate Name
Florence and the Machine
Most Loved Tracks


Music Video Links


Upcoming Live Shows
| Los Angeles (25/Sep) | Los Angeles (26/Sep) | Irving (29/Sep) | The Woodland (30/Sep) | Nashville (02/Oct) |

Artist Biography
Florence Welch 1986. augusztus 28-án született Londonban, Evelyn Welch és Nick Welch lányaként. Meghatározó volt életében a The Ramones zenéje. Evelyn nagyon sokat törődött lányával, nagyon féltette. Florence az Alleyn's Schoolban tanult, London dél-keleti részén. Florence gyakran került bajba az isoklában, majd diszlexiát és dysmetriát diagnosztizáltak nála, amit már csak a kóros álmatlanság, az isomnia fokozott. Miután elhagyta az iskolát a Camberwell College of Artban folytatta tovább a tanulást, ami egy főként művészettel foglalkozó iskola.
Flot nagyon lesúlytotta, mikor nagyszülei elhunytak. Haláluk között pár év volt, amit az tetőzött, hogy Florencenek végig kellett néznie nagyapja szenvedését, majd nagyanyja öngyilkos lett, mikor ő még csak 14 éves volt. Így még nehezebb volt feldolgoznia a lánynak nagyszülei elvesztését.
Mikor Florence 13 éves volt, elköltöztek a szomszédba, ahol még másik három tinédzser is lakott. Florence azt nyilatkozta, akkori életük borzalmas volt. Volt, hogy csak a szobájában táncolt, és ki sem jött. Szerencsére ma már minden rendben van.
Florence segített David Byrne-nek és a Fatboy Slimnek is albumukon.
Florence azóta stílusikon lett, így nyilatkozott: "A színpadon olyan vagyok, mint mikor Shalott kisasszonya találkozik Opheliával... egy kis félelmetes gót stílussal megspékelve. De a való életben normálisnak tartom magam."


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

zag says: 5 years ago
She sings a great version of one of my favourite 90s dance tracks, "you've got the love". Tuuune!


Status
Unlocked
Last Edit by zag: 28/Jun/18

External Links