Members
1 Male

Origin
Stoke-on-Trent, England

Genre
Pop

Style
Rock/Pop

Mood
Cheerful

Born

1974

Active
1990 to Present...

Cutout


Alternate Name
Robert Peter Williams

Most Loved Tracks
6 x Robbie Williams - Angels
6 x Robbie Williams - Feel
5 x Robbie Williams - Rock DJ
4 x Robbie Williams - Angels
4 x Robbie Williams - Angels


Music Video Links (YouTube)

Tripping

Kids

Go Gentle

You Know Me

She's Madonna

Old Before I Die

Angels

Me and My Monkey

She's the OneArtist Biography
Available in:
Robert Peter Williams (født 13. februar 1974 i Stoke-on-Trent) er en engelsk sanger og låtskriver. Han vokste opp i Stoke-on-Trent i Staffordshire. Han var først medlem av det svært populære boybandet Take That, men sluttet i 1995 til fordel for en særdeles suksessfull solokarriere. Høsten 2010 gjenoppsto imidlertid Take That med Robbie Williams.

Hans første solosingel var en coverlåt av George Michaels «Freedom '90» i 1996, som gikk til 2. plass på de britiske hitlistene. Denne singelen ble fulgt opp av albumet Life Thru a Lens og singlene «Old Before I Die», «Lazy Days» og «South of the Border». Sistnevnte nådde ikke høyere enn 18. plass i England, og albumet hadde på det tidspunktet ikke solgt mer enn 33 000 eksemplarer. Williams solokarriere ble av mange ansett for å være over her, dette var også fordi Robbie Williams slet med både rus- og alkoholproblemer på denne tiden. Deretter kom balladen «Angels» som fjerde singel fra albumet. Denne eksploderte på listene, og førte til at Life Thru a Lens gikk fra 33 000 til over 2,4 millioner solgte eksemplarer i England alene, og er per dags dato det 58. mest solgte albumet i England noensinne.

Det ryktes om at Robbie Williams og hans eks-låtskriver Guy Chambers nå går inn i et samarbeid igjen, med tanke på albumet som kommer ut etter Let's Swing Again. Albumet som kommer ut etter hans andre swingalbum har ikke fått noe navn ennå. Det enste Robbie Williams og media har kommet ut med er at «det er et gitarbasert album, men der er heller ikke over-rocka» og at albumet skal produseres av Mark Ronson, som også produserte noen sanger på Rudebox.

Robbie Williams har solgt over 50 millioner album.[trenger referanse] Hans ellevte album Let's Swing Again er ventet i 2007.

I 2010 giftet Robbie Williams seg med Ayda Field.


Wide Thumb


Clearart


FanartBanner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked
Last Edit by NellieMaus
05th Oct 2022

Socials


Streaming


External Links