Artist Name
Justin Timberlake
(3 users)Members
1 Male

Genre
Pop

Mood
Cheerful

Style
Urban/R&B

Origin
Memphis, Tennessee, USA

Born

1981

Active
1995 to Present...

Record Label

Jive


Most Loved
Suit & Tie (3)
Like I Love You (2)
Mirrors (2)
Cry Me a River (1)
Sexyback (1)

Music Videos
Cry Me a River
LoveStoned/I Think She Kn
Like I Love You
Señorita
What Goes Around.../...Co

Upcoming Shows
Birmingham (27/Jun/18)
Birmingham (28/Jun/18)
Manchester (01/Jul/18)
Manchester (02/Jul/18)
Glasgow (05/Jul/18)

Artist Biography
Justin Randall Timberlake (født 31. januar 1981 i Memphis i Tennessee) er en amerikansk sanger og skuespiller, som ble kjent som vokalist i popgruppen 'N Sync.
Justin Timberlakes karriere begynte etter hans opptreden på talentshowet Star Search på amerikansk fjernsyn, og ble en av medlemmene i tenåringsshowet The New Mickey Mouse Club. Her opptrådte han blant annet sammen med popsangerne Britney Spears og Christina Aguilera, så vel som 'N Sync-kollega Joshua Chasez.

Timberlake hadde et forhold til Britney Spears etter at 'N Sync ble populære og Spears hadde påbegynt sin egen popkarriere. Begge var meget populære tenåringsidoler, og deres forhold og brudd skapte store overskrifter.

Justin er en stor fan av Michael Jackson, og han sier at det var Jackson som var grunnen til at han ville være en artist.[trenger referanse]

I november 2002 lanserte Timberlake sitt solodebutalbum, Justified. I motsetning til 'N Sync musikk, som ble klassifisert som tenåringspop, var Justified sterkt påvirket av R&B. Albumet debuterte som nr. 2 på albumlisten Billboard Top 200 og har solgt over tre millioner i USA alene og syv millioner album på verdensbasis.


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked - Last Edit - 30/Jan/18

Data Complete
100%

Store Links
Buy Amazon