Artist Name
Cascada
(2 users)
Members
3 Mixed

Genre
Euro Dance

Mood
Fun

Style
Rock/Pop

Origin
Bonn, Germany

Active
2004 to Present...

Most Loved
San Francisco (1)
Au revoir (1)
Evacuate the Dancefloor (ra (1)
Fever (1)
Everytime We Touch (1)

Music Videos
The Rhythm of the Night (
Dangerous
What Hurts the Most
Everytime We Touch
San Francisco

Upcoming Shows
Adelaide (21/Jun/18)
Melbourne (22/Jun/18)
Melbourne (22/Jun/18)
Perth (23/Jun/18)

Artist Biography
Cascada is een Duitse Eurodance-act die bestaat uit het producersduo Manuel Reuter (DJ Manian) en Yann Peifer (Yanou). Yanou had eerder een kleine hit in Nederland met het nummer 'On & On' (feat. Do) en werkte samen met DJ Sammy aan de grote hit 'Heaven' (eveneens feat. Do/cover van Bryan Adams). Volgens hem zat vooral Yanou achter 'Heaven' en had DJ Sammy er weinig mee te maken gehad.
Naast deze jonge producers bestaat Cascada uit de zangeres Natalie Horler (Bonn, 23 september 1981), een Duitse met Engelse ouders. Door haar vader, die jazzmuzikant is, kwam ze al op jonge leeftijd in aanraking met muziek.
De groep heeft sinds 2004 verschillende hits gehad in Duitsland, zoals 'Miracle', 'Bad Boy' en 'Everytime We Touch'. Deze laatste is de eerste die het ook in het buitenland goed doet, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittanniƫ.
Vanaf week 37 in 2006 staat het nummer 'Everytime We Touch' van het gelijknamige album in de Nederlandse Top 40. Deze kwam binnen op plek 40 en is alleen maar stijgende tot en met week 44.
Cascada heette eerst Cascade, maar dit werd veranderd omdat er al een artiest was met de naam Kaskade. Cascada is het Spaanse woord voor waterval.


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked - Last Edit - 13/Jun/18

Data Complete
100%

Store Links
Buy Amazon