Artist Name
Eminem
(6 users)Members
1 Male

Genre
Hip-Hop

Mood
Angry

Style
Urban/R&B

Origin
Detroit, Michigan, USA

Born

1972

Active
1996 to Present...

Alternate Name
Marshall Bruce Mathers III

Most Loved
Not Afraid (2)
Love the Way You Lie (2)
Stan (2)
Space Bound (1)
No Love (1)

Music Videos
Till I Collapse (remix) (
'Till I Collapse
Survival
Just Don't Give a Fuck
Survival

Upcoming Shows

Artist Biography
Marshall Bruce Mathers III (født 17. oktober 1972 i Saint Joseph i Missouri), bedre kjent under artistnavnet Eminem og tidligere kjent under navnet Slim Shady, en av nåtidens mest kontroversielle og populære rappere, og har vunnet både Grammy- og Oscarpriser.

Artisten har fått mye oppmerksomhet på grunn av tekstene sine, og kanskje også fordi han er en av få suksessfulle og kritikerroste hvite rappere. Kritikere beskriver tekstene hans som homofobiske, kjønnsdiskriminerende og overdrevent voldelige. Men selv om tekstene kan tegne et bilde av Eminem som en fordomsfull og voldelig mann, har han gjort flere ting som kan tyde på det motsatte. Han har bl.a. opptrådt sammen med, og omfavnet, den homofile artisten Elton John, gitt støtte til tsunamiofrene og satt søkelys på AIDS-smitte. Han har også produsert sko med Nike hvor alle pengene gikk til fattige barn. I «Mosh» snakker han ut mot krig, og i «Toy Soldiers» tar han avstand fra voldskulturen i rapmiljøet. Eminem har også gitt penger til fattige barn f.eks tsunamiofrene og mange flere.

Marshall Mathers III var gift med Kimberly Mathers i vel et år fra 1999 til 2000, før de 14. januar 2006 giftet seg på ny. Lykken ble da også kortvarig. Allerede i april samme år gikk de fra hverandre igjen. Samme måned ble også Mathers' beste venn og forlover, Proof (medlem av D12), skutt og drept.


Wide Thumb


Clearart


Fanart


Banner


User Comments

No comments yet..


Status
Unlocked - Last Edit - 18/Jan/18

Data Complete
100%

External Links